Nens de 6 i 7 anys coneixen l'orgue de la Massana amb motiu del desè aniversari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els més menuts de la casa han pogut aquest matí apropar-se a un instrument que no és molt comú però que té infinitat de possibilitats. És l'orgue de l'església de Sant Iscle i Santa Victòria, de la Massana, que enguany compleix 10 anys.

Apropar l'orgue als més petits perquè l'instrument no quedi en l'oblit. És el que s'ha proposat l'Associació d'Amics dels Orgues de les Valls d'Andorra. Per això, aquest matí han fet un taller a l'església de Sant Iscle i Santa Victòria, de la Massana, aprofitant el desè aniversari de l'instrument.

Els nens, de 6 i 7 anys, han conegut l'orgue de la mà de l'organista Susana García, que l'ha definit com una paleta de colors. Així es poden treure coses molt mínimes o molt grans, amb les quals els músics poden jugar.

Segons l'organista, tot i que en un primer moment pot imposar, els nens acaben veient en l'orgue un punt divertit amb el qual poden expressar infinitat de sensacions.

Per celebrar el desè aniversari de l'instrument, els Amics dels Orgues han preparat un recull de 520 fotografies que il·lustren el seu procés de creació. L'exposició, que ha passat tot el mes d'agost a l'oficina de turisme de la Massana, es traslladarà al setembre a l'església de la parròquia.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.