Nervis entre els 46 alumnes que s'examinen de la prova oficial de batxillerat professional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nervis entre la quarantena d´estudiants que s´han presentat a la primera jornada de les proves oficials per aconseguir el títol de batxillerat professional. La prova de català és la que ha donat el tret de sortida als exàmens.

El Sergi Moreno és un dels estudiants que s'examinen i explica que es viu amb "bastant nerviosisme". Tot i això, té clar que "npo podem fer la feina de tot un any en una setmana", així que "el millor és estar tranquils i fer els exàmens el millor possible".

Després de finalitzar els estudis de formació professional, ara és el moment més important dels estudiants per afrontar el futur laboral o l´accés a estudis superiors.

Des d´aquest dilluns i fins al dia 22, els candidats hauran d´avaluar les seves competències en diverses matèries comunes, com les llengües, i també en les assignatures específiques de les seves branques. L'estudiant Àngela Rocha afirma que "sempre hi ha nervis perquè són les proves que ens podran fer accedir a un futur cada cop més proper" i creu que "si hem tingut constància i hem participat, tens les capacitats per aprovar". L'estudiant Andrea Sousa també està "nerviosa" i "avui més perquè t'estàs jugant el futur en quatre dies", afegeix.

Els aptes en aquestes proves oficials aconseguiran el diploma de batxillerat professional en alguna de les especialitats que existeixen: animació socioeducativa; estètica, cosmètica i perfumeria; secretariat multilingüe o sistemes i xarxes imformàtics.

Informa: Marc Guadilla Imatge: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.