Una nevada que s'ha fet esperar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A les Valls del Nord les nevades també s'han fet notar. Una neu que s'ha fet esperar, però que ja ha deixat les primeres complicacions, sobretot a Arinsal i la Cortinada.

Primera gran nevada… i arriben les primeres complicacions al trànsit. Però sobretot arriba l’alegria d’una neu que s’ha fet esperar. "Un bon regal de Reis, ens feia molta falta", comentava un ciutadà. Amb tot, es mostren escèptics de veure quan dura. 

A les Valls del Nord la neu s'ha deixat notar. Sobretot a les zones altes, on el vent i l'acumulació de neu han fet que les màquines llevaneu hagin de treballar des de primera hora del matí. 

Però aquesta és la notícia més esperada per a les pistes, els hotels i turistes. I veure la neu ha estat tota una alegria per a tots ells. 

Alguns, però, no venien preparats i han hagut de vigilar molt a la carretera.

La nevada ha agafat per sorpresa més d’un. S’han activat avisos grocs de circulació a diverses carreteres, com a la d’Arinsal. En aquests casos és important extremar precaucions.

Les carreteres s'han netejat ràpidament i, per ara, les gelades no han causat problemes. Els avisos s’han activat també a la Cortinada, a Erts i a la Massana, on s'ha desactivat durant el matí de diumenge.

Informa: Redacció
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.