Nit de contrastos al festival d'orgue a Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nou concert del festival d'orgue Orgueand. Aquesta nit de dissabte és el torn de Rui Paiva, un portuguès que aterra al Principat per primera vegada. Se centrarà en els contrastos. Serà a dos quarts de deu, a l'església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes Engordany.

Paiva dirigeix a Portugal una escola que integra estudis acadèmics tradicionals amb els de música de conservatori i que es troba inclosa en els millors rànquings d'educació al país.

I de contrastos, anirà el seu concert: una primera part amb música portuguesa de compositors dels segles (16) XVI al (18) XVIII que alternarà amb compositors francesos i alemanys. 

Aquesta nit de dissabte serà el protagonista del setè concert de la temporada d'Orgueand a l'església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany.

"Serà possible escoltar els contrastos de tipus musical, del final del Renaixement i Barroc i també els contrastos de so que aquest instrument amb caràcter permet fer." 

Rui Paiva, músic

"La idea de posar el festival tot l'any per aconseguir una oferta continuada d'orgue penso que ha sigut tot un èxit i continuem amb aquesta idea." 

Ignacio Ribas, organitzador

El proper concert serà a càrrec d'Eckhard Manz, s'escoltarà Bach i serà el 12 d'octubre a l'església Sant Esteve d'Andorra la Vella.

Informa: Caterina Vidal

Locució: Jordi Cama

Imatges: Èric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.