El nombre d'aturats contnua disminuint

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nombre d´aturats registrat el maig ha baixat lleugerament respecte a l'abril però de manera destacable respecte ara fa un any. La tendència ja fa dos anys que dura.
El Servei d´Ocupació va registrar el maig 699 aturats, una xifra lleugerament inferior als 720 de l'abril passat. Però aquests prop de 700 desocupats suposen un 22,8% menys que els 905 aturats del maig del 2014. Segons s´ha assegurat des de l´executiu en els darrers 2 anys hi ha una tendència a la baixa en el nombre de gent sense feina.El nombre de persones beneficiàries de la prestació econòmica per desocupació involuntària era de 74, xifra que representa una disminució important respecte els més de 100 del maig del 2014. La majoria dels beneficiaris d´aquesta prestació són homes i tenen més de 40 anys.Informa: Pere Moliné Locució: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.