Nou bloc d'habitatges a la Borda Nova

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Primer pas per construir el nou bloc d'habitatges a la Borda Nova d'Andorra la Vella. El Govern ha convocat el concurs per trobar l'arquitecte que farà el projecte. Així s'ha anunciat en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Amb aquesta licitació es posa en marxa la construcció del segon bloc d'habitatges a la Borda Nova. El projecte s'espera que pugui estar redactat al juny. El primer bloc, amb una quarantena de pisos, continua en marxa i hauria d'estar disponible el desembre del 2025.

Cap denúncia de treballadors peruans

D'altra banda, en el Consell de Ministres també s'ha fet públic que el Govern té constància de la situació que viuen alguns peruans al país, tot i que no té cap denúncia. La ministra Marsol es reunirà amb el president de l'associació els pròxims dies per tractar aquesta qüestió. 

En aquest sentit, Guillem Casal ha puntualitzat que si s'ha d'obrir novament un expedient o s'ha d'imposar una sanció es farà, així com es va fer en un passat, "perquè és un tema que ens ocupa i que evidentment no podem tolerar ni permetre a casa nostra". 

Informa: Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.