Nou centre de dia a l'edifici dels Arcs massanenc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana podrà disposar d'un centre de dia el primer semestre de l'any que ve. És el que la cònsol major de la parròquia ha assegurat en la sessió de consell de comú, on també s'ha parlat d'una nova targeta d'aparcament per a residents i el concurs per a la neteja de les instal·lacions comunals, que malgrat el neguit mostrat per algunes empreses, continua endavant. 

En marxa les obres del centre de dia de la Massana. El comú ha cedit a la Creu Roja la segona planta de l'edifici dels Arcs. És previst que els treballs acabin entre febrer i març de l'any que ve i la intenció és fer l'obertura a l'abril. La cònsol major Eva Sansa reconeix que "hi ha padrins que fan servir les instal·lacions d'Escaldes" i considera "molt positiu" que a partir d'ara la parròquia ofereixi aquest servei. 

Pel que fa al concurs convocat per a la neteja de les instal·lacions comunals, la minoria ha expressat el neguit entre les empreses perquè la proposta econòmica que es feia era d'un preu per hora inferior al salari mínim. El comú, però, ha explicat que es tractava d'un error intern al plec. Una explicació que no ha acabat de convènce'ls. Per Laura Bragança, consellera d'Amb Seny, "el que ens ha explicat la cònsol no és ben bé el que ens van explicar les empreses" i no descarta recórrer a altres instàncies.

El comú també impulsarà una nova targeta virtual d'aparcament només per a residents. Els que no disposin d'aquesta targeta ja no tindran la primera hora gratuïta. Una manera, segons el cònsol menor, Roger Fité, de ser més solidaris a escala nacional.

Informa: Karen Gacusana

Imatges: Albert Refart

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.