Nou concert d'Orgue&and amb Eckhard Manz

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Continuen els concerts de l'Orgue&nd. Aquest vespre de dissabte serà el torn d'Eckhard Manz a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella. El compositor alemany presentarà una fusió de música clàssica i contemporània en què el públic podrà gaudir d'una nova experiència que va més enllà de la música.

Peces clàssiques del segle XVIII de grans compositors com ara Bach, però també música contemporània. És allò que Eckhard Manz interpretarà al concert emmarcat en el festival Orgue&nd

"És l'estil de música que toco i que m'agrada. La música clàssica del segle XVIII és molt agradable, et calma i és suau. I la música contemporània té tots aquests sons fantàstics d'aquest meravellós instrument, combinant sons suaus i forts."

Eckhard Manz, organista

Darrere de cada peça s'amaga una història. La que sens dubte serà la més especial parla dels records i és 'Close the eyes of memory'.

"Hi ha una peça de Žibuokle Martinaityte que ens ajuda a recuperar records de la nostra vida i el públic durant deu minuts ha de tancar els ulls i de sobte sents una música que no és tan clara i que és com un somni."

Eckhard Manz, organista

El concert serà aquest vespre a dos quarts de deu a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella.

Informa: Karen Gacusana

Imatges: Txell Taboada

Locució: Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.