El nou epicentre de la gent gran d'Encamp estarà llest d'aquí a dos anys 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El futur epicentre de serveis per a la gent gran d'Encamp estarà llest d'aquí a dos anys. S'ampliaran i reorganitzaran les instal·lacions que actualment acullen el casal de la gent gran, intentant afectar el mínim possible la seva activitat. 

En consell de comú, la cònsol major ha informat de dos hotels reconvertits en pisos per part de privats responent al reclam de més accions de la minoria.

Adjudicades les obres del nou espai per a la gent gran de la parròquia d'Encamp per 3,5 milions d'euros. Aquest ha estat un dels temes més destacats del consell de comú. Els treballs arrencaran aquesta tardor amb la previsió que durin uns dos anys.

S'aprofitarà l'actual infraestructura del casal de la gent gran, però s'ampliarà amb l'objectiu d'ubicar-hi tots els serveis destinats al col·lectiu i un nou centre de dia, que s'haurà de veure de quina forma es gestionarà.

"Hi ha les opcions de fer-ho a través d'una concessió, internament per part del comú i hi ha la part, que esperem que sigui aquesta, de mancomunar-ho amb la futura residència."

Laura Mas, cònsol major d'Encamp 

Des de la minoria han tornat a posar el problema de l'habitatge sobre la taula.

"L'actuació és més testimonial o més de cobrir l'expedient i ens enumeren sempre projectes que els està duent a terme el Govern"

Marta Pujol, consellera de la minoria

"Hi ha encara molt marge perquè hi ha molts pisos buits"

José Luís Agudo, conseller de la minoria

La cònsol major els ha respost destacant els 37 pisos que ja s'estan llogant a preu assequible procedents de dos hotels reconvertits en mans privades. Accions que no acaben de convèncer la minoria, que ha reclamat també més esforços per rebaixar l'endeutament. 

Informa: Laura Cugat

Imatges: Kevin Ribeiro 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.