Nou escull en la negociació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sindicat dels treballadors del transport sanitari alerta que el càlcul de les guàrdies localitzables es va fer erròniament i que reparar-ho suposaria que el Govern hagués de posar més diners, un fet que veu difícil. Això pot fer trontollar de nou l'acord.

L'acord en el transport sanitari no medicalitzat afronta un escenari incert. Fa uns dies es va arribar a una entesa per a la signatura del conveni col·lectiu amb l'acceptació de 25 punts, com ara els triennis o el còmput d'hores extres, acords que, tot i estar lluny de les pretensions inicials, es consideraven acceptables. Des d'aleshores es treballava per trobar un encaix correcte en la legislació laboral andorrana.

Ara, però, ha sorgit un nou escull en la negociació que la pot fer trontollar. El problema rau en les guàrdies localitzables, que l'UTE responsable del servei va calcular erròniament, segons el sindicat. L'acord està supeditat, ara, al fet que el Govern augmenti la partida econòmica de l'adjudicació, circumstància que els representants dels treballadors veuen difícil. L'UTE té previst reunir-se aviat per tractar aquesta qüestió.

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.