El nou servei de menjador de la Casa Pairal de la Massana convenç els padrins

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els usuaris del nou servei de menjador de la Casa Pairal estan satisfets de la iniciativa, que ells mateixos van demanar. Hi assisteixen entre 6 i 14 padrins al dia i el Comú de la Massana no descarta obrir-lo també els dissabtes en cas que augmenti la demanda.

Les portes del menjador de la Casa Pairal s'han obert i, de moment, els padrins valoren positivament el servei. El Javier destaca que el tracten molt bé i que per aquest motiu hi va. El Roman, tot i ser el seu primer dia, també diu que li ha agradat. "Venia una mica espantat perquè havia demanat peix i pensava que tindria molta espina, però no ha estat així".

És una iniciativa que va sortir del mateix col·lectiu i ara hi assisteixen entre 6 i 14 padrins al dia. La capacitat màxima és de 15. Vist l'èxit, la cònsol menor de la Massana, Eva Sansa, no descarta ampliar-ho al cap de setmana. "De moment fem de dilluns a divendres i ja veurem si mai hi ha demanda per al dissabte".

El menú, equilibrat, consta de tres plats i unes postres i està elaborat per una dietista. Sansa diu que es troben amb casuístiques diferents. "Alguns et diuen que és massa, altres et diuen que s'ho mengen tot. El més important és que ningú et diu que passa gana". Com és el cas de la Luisa. "Soc diabètica i haig d'anar amb compte amb el menjar, però, per exemple, avui no he menjat les patates perquè porten molt sucre. La resta molt bé".

L'espai s'ha convertit en un lloc de retrobaments. "Estic sola. Tinc fills, però estan treballant, i per estar sola prefereixo venir aquí", afegeix la Luisa. El Javier també esmenta que hi va per amistat.

Els padrins venen amb ganes de conèixer gent i socialitzar-se mentre gaudeixen d'un menjar saludable. 

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.