Nous ajuts a l'estudi pressupostats en 1,5 milions 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Del 5 de juny al 8 de juliol. Aquest serà el termini per demanar els ajuts a l'estudi pel curs vinent pressupostats en 1,5 milions d'euros, un import superior als 1,3 milions d'euros invertits aquest curs. 

Segons ha informat el portaveu del Govern, Guillem Casal, s'ha decidit mantenir el requisit de no superar els 18.700 euros d'ingressos anuals per arribar a més persones, un límit que es va ampliar en la convocatòria passada. Amb aquests ajuts es vol "continuar fomentant l'accés a l'educació pública i de qualitat", ha explicat Guillem Casal.

Entre les prestacions, s'hi inclouen beques per a la matrícula, el material escolar, el menjador, el transport i l'esquí extraescolar. També hi ha ajuts per als alumnes que estudien a l'estranger. 

Els podran demanar les famílies d'estudiants que cursen maternal, primera i segona ensenyança, batxillerat, formació professional no superior i la seva equivalència en l'educació especial. També se'n podran beneficiar alumnes dels nivells corresponents dels sistemes espanyol i francès dels centres públics. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Fernando Montero 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.