Nova cessió dels espais de cuina de l’escola francesa d’Escaldes-Engordany per elaborar àpats per a alumnes amb intoleràncies alimentàries

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany (APACEF) han signat aquest dimarts un nou conveni per a la cessió temporal dels espais i equipament de cuina a l’entitat.

Des del 2013 l’APACEF elabora els àpats específics per als alumnes amb intoleràncies alimentàries de totes les escoles que ho sol·licitin. Aquest servei permet que els estudiants amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries tinguin a disposició el menjar adaptat a les respectives afeccions.

D'aquesta manera, el Govern posa a disposició els espais i els equipaments de la cuina de l'escoles francesa d’Escaldes-Engordany, fent-se càrrec dels subministraments elèctrics i tèrmics de la cuina. L’APACEF, per la seva banda, elaborarà diàriament aquests àpats i els distribuirà als centres que ho necessitin.

Amb el propòsit de donar continuïtat a aquest projecte i adaptar la cessió a les noves condicions d’elaboració, s’ha signat un nou conveni fins al mes de juliol del 2026 prorrogable anualment.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.