Nova edició de la jornada solidària "Fun at Pal"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´estació de Pal ha acollit una nova edició del "Fun at Pal", una jornada d´activitats organitzada per la comunitat angloparlant amb una finalitat solidària. La recaptació, que ha estat d´uns 8.000 euros, va destinada a la col·locació de dos desfibril·ladors.

La zona de la Caubella, al sector de Pal, s´ha omplert de parades de productes artesanals, pastissos dolços i salats i d´atraccions per als més petits. És la tercera edició del "Fun at Pal", la jornada solidària que organitza la comunitat angloparlant resident al Principat. La competició de l´estira i arronsa ha estat una de les activitats més esperades per als no tan petits. Un moment per passar-ho bé i per ajudar a recaptar diners. 

Els beneficis que s´han recollit al final de la jornada, que volten els 8.000 euros, aniran destinats a la col·locació de dos desfibril·ladors a l´aire lliure. Una necessitat que està a l´ordre del dia.

El repte és aconseguir col·locar un aparell a cada parròquia. De moment, amb els diners recaptats, es podran posar a la plaça de les Fontetes de la Massana i a la plaça de la Rotonda d´Andorra la Vella.


Informa: Ivan Álvarez Imatges: Ariadna Comas

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.