La nova quota de residència i treball fronterer inclou un requisit de català 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La nova quota general serà de 900 autoritzacions de residència i de treball fronterer, i tindrà vigència fins al 30 d'abril de l'any que ve.

La novetat d'aquesta quota és que es començarà a requerir l'acreditació del nivell de català segons si es tracta de la primera o la segona renovació. Si és la primera, hi ha un període transitori que permet alternatives com cursar una formació de 30 hores.

"També podran presentar el certificat d'exempció. Si es disposa d'un certificat acreditatiu d'un centre educatiu que indiqui que s'ha cursat la matèria de llengua catalana durant un any acadèmic com a mínim, o si es disposa d'un certificat d'una acadèmia o d'un centre de llengües que indiqui que s'ha cursat 70 hores de la matèria de llengua catalana. També si se supera una entrevista personal als centres de català." 

Guillem Casal, portaveu del Govern

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.