Nova temporada d'ATV amb nous programes i noves estrenes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'estiu està molt bé, però hem passat Meritxell i és moment de començar una nova temporada a Ràdio Televisió d'Andorra. Enguany, hem fet una aposta clara per una graella molt més farcida de programes que han d'acompanyar al pilar de la informació. 

Una de les principals novetats que tindrem aquest any a Andorra Televisió és el programa "Focus". Estarà dirigit per Laura Cugat, s'emetrà un cop al mes i ens posarà sobre la taula temes socials, de salut i salut mental que, sovint, poden ser fins i tot incòmodes i delicats. Un dels trets diferencials és que se sortirà dels platós per sortir a diferents punts del país. També "comptarà amb testimonis en primera persona, experts en primera matèria i el que volem és generar debat", tal i com explica Cugat.

No tot serà tensió i debat. Entre setmana també tindrem el lideratge d'"El camí de la vida", amb Àlex Rovira; la política de "La clau", amb David Domingo, i la cultura, de "Mirades", amb Rosa Alberch, que ens presentarà documentals setmanals sobre la història d'Andorra, i "Quixots", de Nil Forcada, que ens resumirà en format breu històrics de la literatura. A part, l'entreteniment, de "La companyia", amb Xavi Albert, que passa de dos a quatre dies d'antena.

"Esports els dilluns, oci, cultura, societat, una miqueta de tot. Posarem els 180 sentits en tota la gent de La Companya perquè la gent ens segueixi."

Xavi Albert, director de "La companyia"

Tot això complementarà el pilar central de la pública, que és la informació. Mantenim els informatius de migdia, vespre i cap de setmana, però hi afegim més directe, més darrera hora i més reflexió, amb un reportatge mensual que ens transportarà a la realitat que viuen certs sectors. Una oferta variada acompanyada de futbol, bàsquet, rugbi i, com no, l'esquí. Tot, amb retransmissions en directe i amb un seguiment a xarxes que pretén arribar a tots els públics. 

Informa: Òscar Serrano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.