Nova trobada al setembre entre Doppelmayr i el comú d'Andorra per al projecte de Carroi

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El projecte per unir el pic del Carroi i Andorra la Vella a través d'un telefèric es reactivarà durant aquest mes de setembre. L'emplaçament de sortida del telefèric segueix sent el principal punt de debat.
Ja fa una dècada des que el gegant mundial del sector dels telefèrics amb seu a Andorra, Doppelmayr, va anunciar la voluntat de construir-ne un entre el pic del Carroi i la capital. Deu anys després, amb molts alts i baixos pel camí, el projecte torna a posar-se sobre la taula i durant aquest mes de setembre començaran les reunions entre empresa, govern i comuns.
Es tractava aleshores d'un projecte dividit en dues fases: la primera, la connexió des d'Andorra la Vella fins a dalt, amb un centre lúdic al cim, i la segona, la d'unió entre el pic del Carroi i les pistes de Pal de Vallnord.

En un inici, s'havia fixat el cost entorn dels 40 milions d'euros, bona part provinents de capital privat. Això és el que es va garantir l'any 2014, quan els comuns d'Andorra la Vella i la Massana, juntament amb el Govern, van signar un conveni per iniciar els estudis previs a la seva construcció. Precisament, l'emplaçament de sortida d'aquesta infraestructura és un dels principals punts a debatre perquè el telefèric sigui una realitat.

Informa: Ariadna Comas
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.