Noves accions de la Coordinadora en considerar les mesures en habitatge insuficients

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Coordinadora per a l'Habitatge Digne considera insuficients les mesures per aturar l'especulació immobiliària per part de Govern. Destaca la importància d'una lluita estructural per aturar que l'habitatge sigui una mercaderia controlada pels especuladors.

Canvis legislatius que limitin el poder dels especuladors, una aposta valenta per l'habitatge públic i un registre públic de la propietat són, entre d'altres, els aspectes que demana la Coordinadora per a l'Habitatge Digne al Govern en relació amb el projecte de llei òmnibus. Lamenta que l'actitud conciliadora que ha volgut tenir, amb alguns canvis, hagi estat insuficient i amb l'objectiu de guanyar temps.

El col·lectiu critica que el Govern considera l'especulació com diverses operacions aïllades de compra i venda, i que això només ha fet que augmenti el preu de l'habitatge i que es continuïn protegint les elits econòmiques del país.

D'altra banda, considera que les mobilitzacions són importants, que la lluita ha de ser constant i que no s'aturaran fins a frenar l'especulació i aconseguir un habitatge digne per als ciutadans al seu propi país.

La coordinadora afegeix que abans de final d'any hi haurà accions, tot i que encara ha de definir de quina mena.

Informa: Héctor Aza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.