Núñez descobreix les extensions de la música celta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ordino es prepara per rebre, una altra vegada, Carlos Núñez al festival Narciso Yepes. El gaiter presenta aquesta nit el darrer àlbum, "Discover"
La trajectòria de Carlos Núñez ha anat gairebé en paral·lel amb les visites al Principat; gairebé cada tres anys ha editat un treball nou i, amb la mateixa freqüència, ha vingut a Ordino, terra de buners. Aquesta nit, resumirà quinze anys de descobriments en la música celta, amb la gaita com a protagonista, que l'ha portat des del folk passant per la música de cambra amb l'ONCA, fins a descobrir els ritmes celtes de la música carioca; un viatge que exemplifica com s'ha estès el llenguatge celta. Carlos Núñez explica com "els brasilers han trobat les seves arrels celtes, que els hi van portar els potuguesos, i es van barrejar amb la música africana, i com ara als Estats Units està ple de bandes amb gaites escoceses"."Discover" és un treball amb doble fons; preparat per descobrir el génere al públic neòfit nord-americà i ensenyar com podria ser en el futur, en incorporar-hi enginyeria musical japonesa. Núñez es fa acompanyar per la violinsita Tara Breen i la gaita d'Allen Grafe per contagiar, com sempre, el públic del místic efecte de la gaita.Informa: Toni Vila Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.