'Lo mondongo', una jornada de gastronomia tradicional al voltant de la matança del porc

La Massana acull 'Lo mandongo' a final de mes, una jornada de cuina tradicional que gira al voltant de la tradició de la matança del porc.

El dia 30 de novembre tothom podrà gaudir d'un dinar popular a la plaça de l'església de la Massana. Durant el matí es mostrarà el procés de preparació de la carn de porc amb els estris més tradicionals.

"La matèria primera, en traurem unes peces, un resultat, d'aquelles parts que haurem preparat prèviament davant de tothom."

Josep Maria Troget, president de la Confraria de Sant Antoni

Les activitats tindran inici a partir de les 10 del matí, mentre que el dinar serà a la 1 del migdia. El preu dels tiquets serà de 8 euros per als adults i 4 euros per als infants.

Informa: Alexia Alcalá  

Imatges: Eric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.