Obert el concurs d'arquitectura pel complex multifucional del Falgueró

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les societats ATRI i ENCAIX propietàries del sector d´el Falguero han convocat un concurs d´arquitectura pel desenvolupament immobiliari d´un important nucli urbà a Escaldes-Engordany. El complex estarà format per 100 habitatges d´alt nivell i un hotel de luxe amb 60 suites.

La sala Aquarius s´ha omplert de desenes d´arquitectes del país disposats a participar en el concurs d´arquitectura pel desenvolupament immobiliari del Falgueró. Sis parcel·les en una superfície total de sòl urbanitzable de 7600 m2 conformaran el complex que també comptarà amb grans zones verdes. El projecte arquitectònic preveu que els edificis tinguin entre 7 i 15 pisos d´altura.

Serà un lloc multifuncional residencial, hoteler, sanitari, d'oficines i tecnològic, segons ha explicat el director general de Reig Capital, Gilles Pregi.

En la conferència d´avui s´han posat sobre la taula les bases del concurs: cerquen una arquitectura sostenible amb el medi ambient, amb materials d´alta qualitat i que respectin la integració urbana.

Primer es triaran sis equips amb els quals es treballarà en el concurs d'idees. Els criteris de selecció donaran prioritat als arquitectes del Principat, pel coneixement que poden tenir de l´entorn, la cultura i els valors de la societat andorrana. Amb el concurs es pretén promoure l´intercanvi i la col·laboració internacional entre arquitectes i tècnics andorrans i estrangers. L´objectiu , desenvolupar un projecte immobiliari basat en la sostenibilitat ambiental i la funcionalitat d´espais convertint el Falgueró en un referent.

Informació: Hèctor Romance Imatges: Marc Oferil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.