Obre la nova residència geriàtrica la Salita a Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La nova residència geriàtrica la Salita d'Escaldes Engordany, obre les seves portes amb una capacitat de 149 places residencials i 30 de centre de dia. El centre el gestiona Sarquavitae i ofereix assistència tant a persones autònomes com amb dependència. A més de la possibilitat de concertar places amb el Ministeri d'Afers Socials, es dirigeix a persones de residències passives.

La residència La Salita, ubicada davant de Caldea, obre les seves portes sota la gestió de l'empresa Sarquavitae. Té una capacitat de 150 places residencials i 30 de dia. El centre ofereix diferents modalitats de residència tant per a persones amb dependència com autònomes.

La residència s'estructura en diferents unitats de vida, és a dir, en plantes amb capacitat d'entre 24 i 26 persones on es troben les habitacions, el menjador i una sala d'estar. A més disposa de sales de teràpia ocupacional i d'oci, rehabilitació i de serveis com ara perruqueria. El centre està negociant la concertació de places amb el Ministeri de Salut i Afers Socials. Tot i així, es dirigeix principalment a un públic diferent.

De moment, la residència arrenca amb 30 treballadors que donaran servei als usuaris que s'hi incorporaran de forma progressiva. Els preus oscil·len entre 1.900 euros per una persona autònoma en habitació compartida fins als 2.900 per a les persones amb màxima dependència. El projecte ha suposat una inversió de 10 milions d'euros per a Molines Patrimonis.

Informa: Ana Alamán Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.