Les obres de la xarxa de calor al Prat de la Creu duraran set mesos

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assistit a l'inici de les obres de la xarxa de calor de FEDA al carrer Prat de la Creu. Els treballs han de servir per abastir més de 500 llars i, de pas, embellir les voravies. 

 

Tres milions d'euros és el pressupost de les obres de la xarxa de calor de Prat de la Creu. Unes obres promogudes pel comú i per FEDA Ecoterm que duraran set mesos. 

Oficialment, han començat aquest dilluns i abastiran unes 700 llars entre el nou carrer del Consell General i la cruïlla amb l'aparcament del Parc Central. Segons destaca l'energètica, és un pas important per deixar de dependre de les calefaccions elèctriques, tenint en compte l'estat del preu de l'energia. 

Aquest serà el tercer carrer de la parròquia en estar cobert amb el sistema de cogeneració, després d'enllestir Prada Motxilla i l'antic camí ral. Ara, toca treballar en noves zones tant d'Andorra la Vella com d'Escaldes-Engordany

A mesura que FEDA vagi enllestint la seva obra, el comú aprofitarà per embellir la voravia i canviar bancs i arbres. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Àlex Vinyal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.