L'ocupació hotelera pot estar una mica per sobre de l'habitual per la festivitat del Pilar

La Unió Hotelera creu que aquest cap de setmana es compliran les expectatives, encara que no sigui un pont o un festiu de més de tres dies.

A inici de la setmana, la previsió era d'un 66% i divendres aquesta xifra ja s'havia sobrepassat en un punt. Tenint en compte que cada cop més els clients s'esperen a l'últim minut per escollir l'oferta que més s'adapta a les seves necessitats, l'ocupació durant la festivitat del Pilar podria arribar fins i tot a fregar el 75%.

Caldrà veure quins són els números, encara que la UHA reconeix que des de fa dos anys els caps de setmana, fins i tot fora de temporada alta, donen bons resultats.

Mobilitat

Des de Mobilitat no tenen una previsió d'entrada de vehicles fora de l'habitual de divendres a diumenge. Per aquesta raó no hi haurà cap dispositiu especial ni cap tram amb doble via de circulació per descongestionar el trànsit. En resum, no s'esperen cues ni retencions més enllà de l'habitual en cap de setmana.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.