L'ocupació hotelera de Soldeu i el Tarter frega el 100% gràcies a la Copa del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A uns dies que arribin les finals de la Copa del Món d'esquí a Andorra les habitacions dels hotels de Soldeu i el Tarter estan pràcticament plenes. Tant de turistes com de personal de la competició. Aquestes dades estan per sobre de les de les finals del 2019.

La Copa del Món mobilitza milers de persones. L'ocupació als hotels de Soldeu i el Tarter està gairebé al complet, seguint també la tònica de la temporada. Hi ha hotels, a més, que acullen i cedeixen espais per a la competició. 

El director de l'Hotel Hermitage, José Luis Bonet, ha explicat que els tres hotels del grup  "estan al 100% d'ocupació". I no solament ells, de l'Hotel Park Piolets, Jordi París afirmava que tots els hotels de Soldeu tenen una alta ocupació gràcies a les finals.

Donen allotjament i habiliten sales de premsa o sales VIP, entre d'altres. Una fita que estan encantats de rebre però que suposa temps, feina i per a alguns, també costos addicionals. "Des de l'estiu que ja hem tingut reunions amb l'organització per saber quines són les seves necessitats", detallava París. Des de l'Hotel Nòrdi, Òscar Casal ha concretat que per al cap de setmana hauran "d'agafar entre 20 i 30 persones més".

Les despeses finals encara no estan calculades. Hi ha molts factors a tenir en compte: com la inflació i també el fet que la Federació Internacional d'Esquí tingui unes tarifes tancades, algunes inferiors al preu de venda habitual. Però el benefici no es calcula únicament pel que fa al guany monetari"Guanyem amb visualització, amb espais a la televisió i al final amb prestigi. Perquè cal que coneguin Andorra com un país capaç d'organitzar esdeveniments com una Copa del Món, és bo per a tot el país", afirmava Casal.

A més, asseguren que respecte al 2019 també ha augmentat el nombre de persones interessades en aquesta competició. 

Informa: Maria Lucena
Imatges: Sergi Linares - Andreij Cristancho - David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.