'Somiatruites' esdevé un èxit i continua consolidant el projecte de la Jo Dansa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La segona promoció de la Jove Companyia de Dansa va estrenar la setmana passada 'Somiatruites'. Un espectacle que continua consolidant el projecte. La productora artística de la companyia ho ha explicat aquest matí a Ràdio Nacional.

Els somnis són un tema universal. Les aspiracions, els malsons, la por a lluitar per un objectiu. Idees que identifiquen tothom, en especial els joves. I així ho veu la productora artística de la Jo Dansa, Mònica Vega, que detalla que es van inspirar en "el fet de somiar i el fet de tirar-se a la piscina" a l'hora de configurar l'obra. "Vam pensar que aquest tema era un tema fort per poder treballar després de la jove revolució de l'any passat".

L'estrena a l'Auditori Nacional va ser un èxit. En acabar la funció, una gran ovació com a resposta a mesos de feina. Les perspectives de futur són bones i esperen continuar treballant i millorant amb la companyia. Vega, però, toca de peus a terra. "A mi m'agrada fer les coses a poc a poc, pas a pas, veient també l'interès que hi ha i la rebuda de la gent". Malgrat això, es mostra satisfeta per la rebuda de la gent. "De moment, tot va endavant com perquè a poc a poc puguem créixer com a companyia".

També s'ha parlat del talent jove que hi ha al país i de trencar estigmes respecte les arts per poder dedicar-se al que més els hi agrada. 

"Penso que sí que cada vegada hi ha més nois que destaquen i que els podem anar empenyent perquè es dediquin al que els agrada. Això està molt bé perquè ara mateix penso jo que és més difícil ser metge que ballarí."
Mònica Vega, productora artística de la Jove Companyia de Dansa

S'ha agraït també la feina dels comuns i del Govern per donar oportunitats a les companyies nacionals.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.