Ordino-Arcalís inicia l'estiu amb l'obertura dels accessos al Mirador Solar i la novetat dels telecabines amb terra transparent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ordino-Arcalís inicia l'estiu amb l'obertura dels accessos al Mirador Solar de Tristaina, que l'any passat va aplegar més de 60 mil visitants. Enguany, com a novetat, presenten 6 telecabines nous amb terra transparent. 

Aquest cap de setmana Ordino Arcalís enceta la seva temporada d'estiu amb l'obertura dels accessos per anar al Mirador Solar de Tristaina. Es podrà agafar fins a l'1 de novembre aquest telecadira de les Creussans.

També es pot accedir al mirador amb el telecabina de Tristaina o bé caminant. Aquest estiu, com a novetat, presenten unes noves cabines. El director d'Ordino Arcalís, Israel Ramonet, explica que disposaran de 24 cabines en total, 6 amb aquest tipus de terra, que permetran veure "tot el paisatge en 360 graus d'Arcalís". 

Ubicat a 2.700 metres d'altitud el Mirador Solar de Tristaina va tenir durant l'exercici anterior més de 60.000 visitants, convertint-se així en una de les atraccions més visitades del país durant la temporada d'estiu. Les vistes panoràmiques a la vall i als llacs de Tristaina criden l'atenció als turistes. 

És el tercer any consecutiu que aquesta estructura circular aplega visitants al país, enguany GrandValira Resorts preveu tenir un estiu rècord

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Marc Matute

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.