Ordino impulsarà una ruta gastronòmica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ordino vol que la gastronomia sigui una alternativa turística de primer ordre. Amb aquest objectiu el Comú ha proposat els restauradors de la parròquia crear una ruta gastronòmica, una idea que ha tingut molt bona acollida entre els professionals.

L´anunci del projecte s´ha fet durant la presentació de la 25a edició de la mostra gastronòmica, que tindrà lloc diumenge vinent al centre de congressos d´Ordino amb la participació de 20 restauradors i 22 estands de propostes variades. La importància de la gastronomia a la parròquia és evident, com ho demostra el fet que actualment es disposa d´uns 40 establiments. La ruta gastronòmica seria el punt central del projecte i en aquest sentit el comú aposta fort per aquest esdeveniment. Així ho ha expressat el conseller de comerç, Xavier Herver, per qui la gastronomia és un tret "arrelat a la parròquia que volem impulsar i farem que sigui un atractiu més perquè la gent pugui a Ordino".

La Mostra d´enguany, que reforçarà la presència de la pastisseria, presenta un seguit d´activitats complementàries, com ara un taller d´introducció a la restauració ecològica, un taller per confeccionar cartes de vins o una cursa de cambrers, que tindrà lloc divendres i que ja compta amb la inscripció de 40 alumnes del Lycèe Comte de Foix, que cursen estudis d´aquest ram.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.