Ordino i Portugal més a prop gràcies al segell Best Tourism Village

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un llista de 190 pobles de tot el planeta forment part del segell que atorga l'Organització Mundial del Turisme a les viles turístiques respectuoses amb l'entorn i els seus habitants. Ordino forma part d'aquest grup de Best Tourism Village des del mes passat i en aquest lapse de temps ja ha començat a potenciar les sinergies amb altres socis de la marca.

El segell de Best Tourism Village atorgat per l'OMT a Ordino comença a donar fruits, com ara els contactes a través de la plataforma digital del BTV, amb Ericeira a Portugal. "És un poble conegut internacionalment des del punt de vista del surf i ens podem complementar estiu i hivern", ha explicat el cònsol d'Ordino, Josep Àngel Mortés.

El BTV agrupa pobles i enclavaments turístics als quals es reconeix la gestió que fan de l'activitat turística, tenint en compte també els entorns naturals i els seus habitants. No obliga a res i segons Josep Àngel Mortés, el país en general es beneficiarà del reconeixement.

"El turista que vingui a Ordino vindrà a tot el país. Pujarem la qualitat del turisme."
Josep Àngel Mortés, cònsol major d'Ordino

Mortés insisteix en el fet que això serà un abans i un després per a Ordino i la millor manera de tancar la seva carrera política com a cònsol.

Ser reserva de la biosfera de la Unesco ha influït sens dubte a l'hora de ser inclosos en l'exclusiva llista del BTV de l'Organització Mundial del Turisme.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.