L'origen de la invasió dels aliens fins d'oïda

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Va ser una de les presentacions a l'últim festival de Canes i aquesta setmana entra a la cartellera la comèdia negra més cruel i amb sarcasme. Es tracta de 'Kinds of Kindness' que arriba acompanyada d'una nova entrega del detectiu Conan i la preqüela d''Un lugar tranquilo'.

Un lloc tranquil no ho és mentre hi hagi un soroll, el que precisament atreu les criatures que han protagonitzat les entregues d''Un lugar tranquilo'. Ara arriba la preqüela, per entendre d'on surten els alienígenes amb oïda ultrasònica que els permet localitzar les víctimes. 

La pel·lícula deixa l'espectador just abans de la cinta original, en el primer dia de l'apocalipsi i per viure el caos total que ha provocat el col·lapse de la societat.

"Un lugar tranquilo: día 1" - Michael Sarnoski 

Un dels que irromp aquesta setmana a la cartellera és Yorgos Lanthimos amb 'Kinds of kindness', una faula que narra tres històries amb Emma Stone, Jesse Plemons i Willem Dafoe. El drama passeja l'espectador per les vides d'un home atrapat, d'un policia amb por pel retorn d'entre els morts de la seva dona i la d'una dona decidida a trobar algú amb un do especial. 

"Kinds of Kindness" - Yorgos Lanthimos

Abans d'arribar a Europa el detectiu Conan ja s'ha convertit en una de les la pel·lícules més taquilleres de la història del Japó amb 'The MIllion Dollar Pentagram', la vint-i-setena entrega de la saga. Aquí haurà de recuperar una espasa molt valuosa propietat de la família Onoe i amb la qual sembla que han matat l'advocat. 

Ell i Heiji Hattori intentaran capturar el sospitós que sembla ser un traficant d'armes del qual es diu que busca un tresor. 

"Detectiu Conan, The million dollar pentagram" - Chika Nagaoka

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.