Pal Arinsal augmenta un 30% la facturació de la temporada d'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vallnord-Pal Arinsal va tancar dilluns la temporada d´estiu amb un augment dels ingressos i de la despesa mitjada dels visitants. El turisme familiar ha estat el gran protagonista en una temporada on el telecabina de la Massana ha registrat un important augment d´usuaris.

L´increment de la facturació global ha estat d´un 30% respecte de la temporada passada. Tot i un inici marcat per la incidència tècnica que va retardar l´obertura del giny, s´han comptabilitzat 27.600 viatge, 5.600 mes que durant l´estiu de l´any anterior. Cal sumar a aquesta xifra els usuaris que generats amb els mundials de mountain bike i trial, de forma que la xifra total ha augmenta fins els 55.000 viatges.

Una temporada mes el turisme familiar ha estat el més nombrós. El servei de restauració, que aquesta temporada presentava la novetat d´un nou local al Pla de la Cot, també ha incrementat notablement la facturació.

Els mundials de ciclisme de muntanya han marcat un punt d´inflexió per a l'estació, i no tant sols per la quantitat de públic, ja que han millorat el coneixement i posicionament internacional de l´estació.

Destaca també la diversificació dels turistes, ja que fins ara era majoritàriament masculí, mentre que en aquesta termporada ha guanyat terreny el públic femení i l´infantil.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.