Pal i Arinsal facturen entre un 8 i un 9% més que l'any passat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A aquestes alçades de temporada, les estacions massanenques de Pal i Arinsal han facturat entre un 8 i un 9% més que l'any passat. De fet, des del govern comunal esperen que al final de la campanya d'hivern es confirmin aquestes dades positives i es pugui invertir la tendència i tancar l'any sense pèrdues. A més, per Setmana Santa, la direcció d'EMAP ja ha posat en marxa un pla previ per abaratir costos i tornar a operar al 100% durant les vacances.
A difèrencia del descens d'un 21% del volum de negoci que anunciava l'oposició al comú d'Ordino respecte d'Arcalís, EMAP ha incrementat la facturació aquesta temporada. Des del comú s'ha destacat, a més, que s'ha detectat un augment important d'esquiadors britànics. El cònsol major, David Baró, assegura que s'està "respectant el pressupost" que vol arribar a un equilibri. Creu que es podria invertir la tendència i evitar pèrdues. El conseller de la minoria, Jordi Serra, adverteix que "les estacipns d'esquí són la punta d el'iceberg entre el que es factura i el que es genera". Per mantenir aquesta dinàmica positiva, tenint en compte que enguany la Setmana Santa és molt tard, els responsables de Pal i Arinsal han ideat un pla per reduir costos durant les setmanes prèvies, habitualment de baixa afluencia. Baró ha explicat que hi haurà zones que es tancaran, treballadors que no es contractaran o que finalitzaran abans el seu contracte i preus especials en els forfets.Un pla destinat a mantener els números verds a EMAP fins a final de temporada.Informa: Jordi Cama Imatge: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.