El Palau de Gel ingressa un 2% més aquest estiu

El Palau de Gel ha generat aquest estiu gairebé un 2% més d'ingressos que el passat, sobretot perquè s'han incrementat força les estades esportives d'equips d'elit. Properament, es posaran en marxa noves activitats amb l'objectiu de reflotar les finances de la instal·lació.

El Palau de Gel ha registrat més visitants aquest estiu que l'anterior, però han gastat menys, de mitjana. Això, però, s'ha compensat amb un augment significatiu d'estades esportives d'equips internacionals d'elit, tant de patinatge com de natació. En conclusió, el Palau de Gel ha generat prop d'un 2% d'ingressos més que ara fa un any. I aquesta és la línia que vol seguir el comú.

El cònsol menor, David Palmitjavila, ha explicat que han tingut  "equips a nivell internacional, finlandesos, francesos i russos en patinatge" i també "estatges a la piscina d'equips espanyols i israelians". Aquesta es la línia de negoci que el comú vol "materialitzar de forma més concreta ja que no repercuteix només al Palau de Gel, sinó també a la parròquia perquè són pernoctacions". 

El comú de Canillo es fixa un horitzó de tres o quatre anys perquè el Palau de Gel torni a registrar uns ingressos similars a les èpoques de bonança anteriors a la crisi. D'una banda, es farà amb una reforma integral de les instal·lacions, que, tot i que serà cara, permetrà un estalvi importantíssim a llarg termini en el consum energètic. De l'altra, s'hi incorporaran novetats per atraure més visitants, com una zona de quads sobre gel adreçada als més menuts, i la possibilitat de practicar futbol sobre gel, tal com va provar el mes passat l'equip femení de la Reial Societat, d'estada a Canillo.

El Palau de Gel vol atraure novament públic local, tant a través de les activitats que ofereix com recuperant les instal·lacions per potenciar espais familiars on celebrar, per exemple, festes d'aniversari.

Informa: Xavi Palma

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.