La reforma del Palau de Gel s'endarrereix i s'encareix

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Palau de Gel no tindrà totes les obres acabades fins a l'octubre. Un retard dels treballs considerable, ja que es pretenia obrir el parc aquàtic aquest estiu. A més, el comú ha informat que el cost per fer la nova piscina s'encareix mig milió d'euros.

Les obres del Palau de Gel s'allarguen i s'encareixen. Així ho reconeix el cònsol major de Canillo que lamenta que les adjudicacions estan sobrepassant el cost que s'estimava. Els treballs que estan portant més maldecaps són la reforma energètica i el parc aquàtic que acompanyarà la nova piscina. La idea era tenir les instal·lacions fetes per a aquest estiu, però al final no estaran enllestides fins a la tardor. També es preveia que costés poc més d'1,7 milions i acabarà valent-ne més de dos. "Dins de les propostes que s'han presentat estem per sobre del que es va pressupostar", assegura Fransesc Camp.

On sí que han complert expectatives és a la pista de gel. I és que el comú va estimar que les obres de millora valdrien mig milió d'euros més del que ha acabat costant. Camp ha explicat que "per a la pista de gel i el sostre, ens hem anat a mig milió d'euros per sota del pressuposat, per tant tenim una mica de coixí".

Els treballs ara s'estan centrant a aïllar el sostre de la pista de gel i en la instal·lació de plaques fotovoltaiques que han d'ajudar a reduir la factura de la llum.  

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.