Els panellets de pinyons, els més escollits per Tots Sants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els panellets són el dolç típic de l'època. N'hi ha molts que porten setmanes menjant-ne, però n'hi ha d'altres que van a última hora. Algunes pastisseries n'han fet més de 2.000. Els preferits, com ja és tradició, són els d'ametlla i els de pinyons.

En el que va de setmana, a la pastisseria La Lyonesa ja han venut més de 20 kg de panellets; els de pinyons són els més cars i tenen un cost de 45 euros el quilo. 

A més, aquest any la venda és inferior respecte als altres. Com bé explica la dependenta de la pastisseria, Josefa Cif, aquesta davallada és deguda al fet que "els nens tenen vacances i les famílies van cap a baix a celebrar-ho i ja no és el mateix". 

Les vendes s'allarguen fins al cap de setmana; així els més despistats podran anar a buscar els últims, per tal de no perdre la tradició.

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Nil Forcada 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.