Detingudes una parella i una exparella per agredir-se mútuament

La policia va detenir aquest cap de setmana quatre persones per agredir-se mútuament. Una parella per fer-ho al carrer a Andorra la Vella i una exparella a un domicili a Encamp. 

La primera baralla va tenir lloc aquest diumenge a la nit a la capital. La parella, de 28 i 29 anys i no residents, van ser detinguts per un delicte contra la integritat física i moral per agredir-se mútuament al carrer.

La segona va ocórrer el divendres quan un home i una altra dona, de 25 anys i que resultava ser la seva exparella, van ser arrestats també per un delicte contra la integritat física i moral per agressions mútues a un domicili d'Encamp.

Pel que fa a la resta de detencions, durant el cap de setmana també s'han detingut sis persones per positius superiors a 0,80 i la més alta ha estat de 2,09. Un d'aquests detinguts també se li atribueix un delicte per haver injuriat els agents. Una persona va ser arrestada a la frontera amb França per identificar-se amb un passaport fals. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.