Els pares del nadó maltractat presenten una denúncia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els pares del nadó presumptament maltractat en una guarderia de Sant Julià han presentat una denúncia a la Policia. Les càmeres del centre demostrarien els fets.

Aquest divendres pràcticament tots els nens de l'escola bressol de Sant Julià hi han anat, segons han assegurat fonts del centre educatiu.

L'empleada acusada de maltractament a un menor ha estat inhabilitada i els pares han denunciat l'incident a la Policia. Abans d'aquests fets, no hi hauria hagut comportaments anòmals per sospitar de conductes irregulars.

Les mateixes fonts afirmen que les càmeres de l'escola bressol van permetre comprovar que la dona hauria portat el nen de forma inapropiada d'un matalàs a un altre. És, per aquest motiu que es va posar el cas en coneixement del Comú lauredià i es va traslladar l'afer a la Fiscalia. Per la seva banda, el director del centre ja ha declarat sobre aquests serveis a la Policia. 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Carles Alonso

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.