El Pas de la Casa tanca una bona temporada d'hivern fregant els nivells de facturació d'abans de la pandèmia
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Hotelers, restauradors i comerciants del Pas de la Casa fan un bon balanç de la primera temporada d'hivern en pandèmia en què han pogut facturar amb nivells quasi d'abans de la Covid. Tanmateix demanen un impuls amb implicació de l'estació d'esquí per ajudar-los a facturar la resta de l'any.
Al Pas de la Casa fan un bon balanç després d'un any i mig sense quasi facturar. Amb un inici de temporada marcat per les restriccions.
Ara el poble ja presentava la imatge típica d'entre temporada, en què el visitant ve a passar el dia i un indicador com la restauració està al 50%.
L'estació d'esquí aporta un gran valor econòmic al Pas de la Casa. Ara un cop acabat l'hivern comerciants i restauradors demanen que es creïn atractius per a altres èpoques de l'any.
I és que de l'abril al juliol o l'agost hi van 3 o 4 mesos en què molts comerços només cobreixen despeses.
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Andreij Cristancho