Patrulles mixtes d'agents andorrans i francesos reforçaran la seguretat al Pas de la Casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern reforçarà la seguretat al Pas de la Casa amb patrulles mixtes d'agents de la Policia i de les duanes francesa i andorrana. Una acció que resulta del grup de treball creat per decisió del cap de Govern i el prefecte d'Occitània per coordinar actuacions concretes en la lluita contra el contraban. Una mesura que hauria d'ajudar a calmar el neguit que alguns veïns de la vila encampadana han traslladat a l'executiu. Així ho reconeix en resposta a una pregunta parlamentària del conseller general d'Andorra Endavant Marcos Monteagudo.

El Govern defensa que s'estan duent a terme diverses mesures per millorar la problemàtica del contraban i d'altres d'associades. També remarca que enguany s'ha reforçat la seguretat al Pas de la Casa "de manera contundent", amb més efectius a peu de carrer per controlar persones i vehicles implicats en aquests casos.

En aquest sentit, a les tasques que duen a terme el Grup d'Antifrau, el Grup de Fronteres i el Servei Local del Cos de Policia, s'hi suma la col·laboració amb els agents de la duana, la Unitat de Seguretat Ciutadana i la Unitat d'Intervenció. 

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.