Pedagogia i prevenció per aturar l'increment del consum d'estupefaents entre els joves

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El consum de drogues es detecta en persones cada cop més joves. El pla contra les drogodependències que diversos ministeris treballen transversalment s´ha hagut d´adaptar per fer xerrades en edats més avançades. Per altra banda, el ministeri d´Educació ha agraït la tasca policial al voltant de les escoles.
El ministeri d´Interior, el de Salut i el d´Educació estan treballant de manera transversal en un pla contra les drogodependències amb diferents activitats, per diverses edats, en l´àmbit de les escoles. L´objectiu és fer conèixer als joves els problemes associats a les drogues, tant des del punt de vista de la salut, com legal, amb les implicacions que pot tenir tant consumir com traficar.

Un pla que es va actualitzant i que ha vist com el consum de drogues a les escoles és cada vegada més precoç.

El ministre d´Educació també ha agraït la tasca policial que s´està duent a terme al voltant de les escoles. Aquest any s´han multiplicat els decomisos de marihuana, i s´ha arribat a 66 quilos. La majoria de traficants són persones del país i reincidents. L´objectiu de la policia és mantenir els controls prop dels centres escolars aquest curs.

Informa: Laia Ferré Marot
Imatges: Vicente Bellot
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.