Pedregal creu que els accionistes de Caldea podran cobrar dividends aquest exercici

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els accionistes de Caldea podrien començar a cobrar dividends aquest exercici. Així ho ha avançat el director del centre, Miquel Pedregal. El centre termolúdic espera tancar l'any amb una xifra de visitants lleugerament per sota dels 400.000.

Caldea viu un bon moment i espera tancar l´any amb un augment important de visitats i de volum de negoci, tot i que no se superarà la xifra de 400.000 clients. Ho ha afirmat el director, Miguel Pedregal, a l'"Ara i Aquí", que aquest dijous s'ha desplaçat al centre termolúdic. Pedregal considera que si es manté aquesta línia, els accionistes podrien percebre dividends, després que aquest any decidissin reinvertir els beneficis per reduir le finançament de l'empresa. "Afortunadament, amb l'èxit comercial que estem tenint els últims anys ens anem recuperant més", ha celebrat Pedregal.

El director general ha afirmat, d'altra banda, que ha crescut considerablement el nombre de visitants a Inúu, que tancarà l´any amb 60.000 clients. El 80% dels ingressos de Caldea corresponen a vendes d´entrades, mentre que la resta depèn de negocis complementaris, com ara la restauració. El centre termolúdic va registrar 80.000 visites els mesos de juliol i agost, unes 4.000 mes que en el mateix període de l´any passat. A més, la facturació va augmentar un 7%.

Informa: Joan A. Sarmiento        Imatges: E.Querol / R.Pereiro Locució: Ivan Álvarez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.