Les pel·lícules més esperades del 2023

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dimecres presentàvem l'estrena de la pel·lícula 'Al descubierto', la investigació que feia el The New York Times que va destapar la cadena d'abusos de Harvey Weinstein. Ara, posem els ulls en l'inici de l'any vinent i per veure quines són algunes de les pel·lícules més esperades. 

'Babylon', un exercici de cinema dins del cinema (20 de gener)

Brad Pitt i Margot Robbie són els protagonistes de 'Babylon', un dels llargmetratges que sonen amb més força per als premis de l'Acadèmia de Hollywood. Un drama d'època, ambientat als anys 20, que mostra en pantalla la transició del cinema mut al cinema sonor.

Brendan Freser i Sadie Sink protagonitzen de 'The Whale' (27 gener)

Un altre dels noms que més sona per als Oscar és 'The Whale'. El famós director Darren Aronofsky explica la història d'un professor d'anglès solitari amb obesitat severa que intenta reconnectar amb la filla adolescent en una última oportunitat de redempció. 

Cate Blanchett, encarna a una famosa directora d'orquestra a 'Tár' (27 gener)

Si Brendan Freser a 'The Whale' és el gran preferit com a millor actor als Oscar, Cate Blanchett ho fa com a actriu a 'Tár'. Un drama psicològic que segueix l'ascens i la caiguda de la reconeguda directora d'orquestra alemana Lydia Tár, considerada una de les directores vives més admirades de la música clàssica occidental. 

Retorn de Marvel amb Ant-Man i l'Avispa: 'Quantumania' (17 de febrer)

La primera pel·lícula de Marvel del 2023 és el retorn dels superherois Ant-man i l'Avispa al regne Quàntic. Paul RuddEvangeline Lilly interactuen amb noves i estranyes criatures i emprenen una aventura que els portarà més enllà dels límits que pensaven possibles. A més, té la presènca de Kang, un dolent que no va deixar indiferent en la seva aparició a 'Loki' i que no podia quedar fora de l'èpica macrosaga.

Michael B. Jordan dirigeix la tercera entrega de 'Creed' (3 de març)

Una altre episodi molt esperada és Creed III. La tercera pel·lícula culmina amb la recerca de la identitat del boxejador Donnie. Aquesta vegada sense la presència davant de les càmeres de Sylvester Stallone i el debut al darrere de Michael B. Jordan. Rivalitat al ring amb un vell amic que reapareix a la seva vida.

Super Mario Bros, de la consola a la gran pantalla (31 de març)

En cinema infantil, i trenta anys després de l'estrena en videojocs, arriba 'Super Mario Bros: la pel·lícula'. El personatge més reconegut de la història dels videojocs fa el salt a la gran pantalla per conquistar unes misterioses superestrelles custodiades a cada castell. 

Informa: Neus Vila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.