Pendents de cobrar més de 3 milions d'euros d'impostos del 2011

El Govern té pendents de cobrar poc més de tres milions d'euros en concepte de taxes i impostos de l'exercici 2011. Són factures que l'executiu havia tramès a la Justícia, però que la mateixa administració ha retornat perquè no s'ha seguit el procediment legal establert.

La informació s'ha fet pública després d'una pregunta específica dels consellers liberals al Govern. En la resposta, el ministre de Finances indica que dels deutes, gairebé 600 mil euros corresponen a taxes sobre tinença de vehicles, mentre que els 2 milions i mig restants són per la taxa d'activitats econòmiques. També s'ha fet públic que la llei de fons de reserva de jubilació permet que la CASS pugui postular per ser la gestora del pla de pensions de la Funció Pública. Jordi Cinca indica que a hores d'ara la parapública no s'ha manifestat en aquest sentit.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.