Perill per nevades amb fortes ràfegues de vent i anul·lat l'esquí escolar

El servei meteorològic ha activat un avís taronja per perill important de nevades aquesta setmana, que poden arribar als 60 cm a l'extrem nord i que es veuran incrementades en altura. Es poden veure acompanyades de ràfegues de vent que poden superar els 120km/h als cims. Al fons de vall, les ràfegues poden superar puntualment els 85km/h. Aquest vespre de dilluns, Mobilitat ha activat la fase groga per neu. 

Aquest dilluns el vent ha estat feble tot el dia. L'alerta s'activarà dimarts a les 9h, ja que es preveu que les ventades es tornin més violentes i es mantinguin bufant fort fins dimecres, quan baixarien a moderades i es mantindrien amb la mateixa intensitat la resta de la setmana. 

Tanmateix, el perill per acumulació de neu ja ha començat aquest dilluns a la tarda a la zona nord i centre i s'allargarà fins dimarts a la zona sud. De fet, al vespre Mobilitat ja ha activat la fase groga per neu al nord del país:

La temperatura mínima aquest dilluns ha oscil·lat entre els 3 graus a Andorra la Vella, els -1 a 1.500 metres i -6 al Pas de la Casa. Quant a les temperatures màximes, han rondat els 15 graus a la capital, els 8 a 1.500 metres i els -2 al Pas.

Cancel·lat l'esquí escolar

Davant la previsió meteorològica adversa prevista, Govern ha informat que la jornada d'esquí escolar prevista per demà dimarts 27 de febrer del 2024 queda anul·lada.

Aquests són els nous horaris per cada escola:

Informa: Redacció

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.