Periodistes estrangers visiten Vallnord per conèixer-ne les activitats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més, Vallnord ha organitzat l'Xpress, la trobada amb mitjans de comunicació estrangers per promocionar el domini. La majoria són catalans, valencians i madrilenys, les zones de l'estat espanyol amb més clients potencials. Han pogut descobrir els serveis que s'ofereixen a l'estació d'Ordino Arcalís, com ara l'heli esquí o l'speed riding. També s'han volgut donar a conèixer les possibilitats d'esquí fora pista que té l'estació.

A la jornada hi han participat més de cinquanta periodistes de mitjans de comunicació especialitzats en temes de neu, majoritàriament de l'estat espanyol. L'objectiu, conèixer les pistes de Vallnord i fer-ne promoció sobretot a Catalunya, el País Valencià i Madrid. El director general de Vallnord, Martí Rafel, destaca que la voluntat era que "els periodistes puguin viure per ells mateixos les novetats de l'estació en primera persona". Creu que "més enllà de presentar el projecte de fora pista i esportiu d'Arcalís, el musical d'Arinsal o el familiar de Pal, fer una esquiada com aquesta no té preu".

Entre les activitats que han pogut fer els periodistes, la més impactant ha estat la d'heliesquí. A través de l'helicòpter, s'han pogut veure alguns dels punts de fora pista més atractius que ofereix l'estació. Igualment emocionant ha estat l'speed riding, que els més atrevits no s'han volgut perdre. A més, també hi hagut temps per fer algun fora pista acompanyats dels monitors de l'estació. Enric Agud, d'El Temps, de TV3, ha valorat el fet que hi hagi "molta neu i de bona qualitat". Assegura que hi ha "pujat diversos anys i no havia vist mai un inici com aquest". Jordi Cadena és productor del programa "Evasión", de Teledeporte, i ha dit que "l'estació és perfecta, amb una zona de fora pista, més serveis i muntanyes brutals".

Precisament, la jornada també ha servit perquè l'esquiador local Dani Fornell ensenyés als periodistes les possibilitats de fora pista que té l'estació. No ha estat sol, ja que l'acompanyava el francès Richard Permin, fitxat enguany per promocionar Ordino Arcalís amb els seus vídeos. Permin ha afirmat que "el domini és molt prometedor" i s'ha mostrat engrescat amb els vídeos "per promocionar Andorra com a país i Ordino Arcalís". La jornada s'ha acabat amb una visita al centre 360º eXtrem de Santa Coloma.

Informa: Andrés González-Nandín     Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.