Petits músics creixen sobre l'escenari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda la sala d'actes de la Llacuna ha acollit el concurs d'interpretació musical en què els alumnes han posat a prova el seu talent. Entre els premis hi ha una beca d´estudis per a l´any vinent o actuar amb alguna de les formacions de l´ONCA.
Són petits però creixen sobre l´escenari, cadascun amb el seu repertori i el seu instrument.

Acompanyat de piano el Jordi ha tocat dos moviments del concert número 5 de Fritz Seitz amb el violí.

La Inés amb el saxo interpretava Coconote ...

I la Chloé, Szerenad amb flauta travessera...

El cap de serveis de l´Institut de d´Estudis Musicals d´Andorra la Vella, David Sans ha explicat que "dins del pla acadèmic, intentem accentuar el màxim el fet d'interpretar amb públic perquè al cap i a la fi la música és una disciplina que requereix d'aquesta pràctica."

Cada any els alumnes de l´Institut passen per aquest concurs ja sigui a títol personal o per recomanació dels professors per posar a prova el seu nivell i amb l´al·licient dels premis que es poden arribar a endur.

El concurs té l´apartat d´estructura clàssica on s´avalua l´alumne de manera individual i el de cambra, un esdeveniment que cada any té lloc durant la semana cultural de la Llacuna.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Robert Querol Locució: Jordi Domingo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.