Pilar Díez deixa la presidència del patronat de Dames de Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pilar Díez deixa la presidència del patronat de Dames de Meritxell. Després de 27 anys vinculada a l´organització sense ànim de lucre s´ha decidit a fer el traspàs de la junta.

Ara per ara Díez és presidenta en funcions fins que s´esculli nova presidenta. De moment aquesta setmana en una junta s´han nomenat els càrrecs de secretària, vicepresidenta, tresorera i vocals. Ara, entre aquestes escollides, en sortirà la nova presidenta que agafarà el relleu de Pilar Díez, que plega amb un record molt especial per a Emilia Calle, la que va ser directora de la guarderia que custodia el patronat.

En aquest temps destaca la crisi del 2008, que quasi acaba amb el patronat. Ara, diu, és moment de donar un nou aire a l´organtització, que ofereix ajudes benèfiques en cas d´emergència social.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.