Pintat acusa el Govern de manca de transparència en l'acord d'associació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'acord d'associació ha generat també controvèrsies, sobretot amb el grup parlamentari de Terceravia, Unió Laurediana + Independents.

Josep Pintat ha reiterat de nou que el Govern no dona tota la informació i, que amb l'acord, Andorra perdria particularitats. Així ho ha explicat el Pintat: "faci arribar el document de la UE a tots els ciutadans i que en treguin les seves conclusions, perquè la UE almenys és transparent. I podran tenir un criteri per no trobar-se amb una sorpresa al final". 

Espot li ha recordat que el país ha obtingut concessions d'Europa, com la transitòria del tabac: "Ens diu que fins ara Andorra ha cedit molt a la Unió Europea i no ha obtingut res a canvi. Si fem un balanç dels set anys de negociacions que ja portem, no es pot considerar en cap cas que Andorra no hagi cedit més del que ha obtingut i que no hagi rebut en alguns casos un tracte particular"

Informa: Ariadna Guiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.