Els panellets tradicionals, els més venuts aquest Tot Sants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les pastisseries han recuperat certa normalitat en la venda de panellets després que l'any passat visquessin una castanyada marcada per la pandèmia. Enguany, han rebut més clients que, ara bé, se segueixen decantant pels dolços més clàssics.

Panellets de pinyons, d'ametlles o de coco són els que més es busquen en aquestes dates. Tot i això hi ha pastisseries que presenten gustos diferents i per a tothom. L'any passat moltes comandes es van fer en línia però aquestes últimes setmanes, els clients han tornat a les botigues.

Poder tornar-se a trobar amb la família en una data tan assenyalada sempre és motiu de celebració i els panellets segueixen sent les millors postres.

Tot i l'augment de preus de la fruita seca, els establiments han volgut mantenir els preus i apropar la seva feina a tots els públics a través de les xarxes socials, una tendència que va a l'alça després dels confinaments de l'any passat.

Informa: Anna Mata
Imatges: Arnau Gaya

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.