La piscina de la Mola obre aquest dissabte

El comú d’Encamp obrirà la temporada d'estiu amb l'obertura de la piscina de La Mola aquest dissabte.

L'horari de les instal·lacions serà de les 10:00 a les 20:00, exceptuant la setmana del 26 al 30 de juny, que serà de les 12:00 a les 20:00. La piscina estarà oberta fins al 7 de setembre.

L’entrada diària serà de 7,40 euros per als adults i 4,20 euros per als infants i sèniors (majors de 65 anys). Amb un descompte del 10% per als usuaris del Carnet Jove. L’abonament per a tot l’estiu serà, en el cas dels socis dels centres esportius de la parròquia d’Encamp, de 27,90 euros per als adults i 13,70 euros per als infants i sèniors. Per als usuaris que no siguin socis, l’abonament tindrà un cost de 94,80 euros per als adults i 49,30 euros per als infants i sèniors. Hi haurà un 20% de descompte per als usuaris del Carnet Jove.

Les instal·lacions obren remodelades. Al llarg de l'any 2022 es va dur a terme la primera fase que es va centrar sobre la zona aquàtica i va comportar la impermeabilització del vas de compensació de la piscina per millorar-ne l’eficiència. També es van instal·lar elements de seguretat. La segona fase s’ha desenvolupat durant aquest 2023 i ha consistit a refer la impermeabilització de la piscina. A més, s’han substituït els sortidors exteriors. 

Activitats a la piscina

Al llarg de l’estiu, la piscina de La Mola acollirà diferents activitats gratuïtes per a tots els públics. Una d’elles és la Bibliopiscina, que es farà tots els dimarts de juliol a les 11 h i inclourà diferents tallers i contacontes. D’altra banda, de l’1 de juliol fins a l’1 de setembre, la piscina acollirà diferents sessions del programa d’activitats esportives a l’aire lliure. 

Informa: Redacció
Imatge cedida: Comú d'Encamp

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.